Over ons

Voor de installatie van sanitair en centrale verwarming doet u best beroep op een betrouwbare en vakbekwame loodgieter. Sanitair & CV Verwilt kan u dit bieden. Zo verzorgen wij de sanitaire installaties in uw woning, nieuwbouw en renovatie.

Als zelfwerkend zaakvoerder, Dave Verwilt, sta ik garant dat de werken professioneel worden uitgevoerd. Ik werk uitsluitend met kwalitatieve materialen van merken zoals Vaillant, Duravit, Henco, Viega, PLT (gasbuis), …. en leveranciers Desco en Schrauwen. De installaties gebeuren volgens de meest recente richtlijnen en wetgeving zodat u altijd in orde bent. Door jarenlange werkervaring en recente bijscholingen in de sector, beschik ik over de juiste vakkennis en ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op gebied van sanitair en centrale verwarming.

Sanair & CV Verwilt biedt u:

  • stiptheid en proper werk

Hieraan probeer ik zoveel mogelijk te voldoen. Ik investeer dan ook graag in aangepast appartuur waardoor er zo min mogelijk stof aanwezig blijft in de ruimte. Ook ruim ik alles na afloop van het werk zorgvuldig op.

  • op maat en klantvriendelijk

Ik ben bereid te luisteren naar uw specifieke vraag en werk zeer klantgericht. Dit houdt in dat ik rekening met uw voorkeuren en noden waarnaar u op zoek bent. Daarnaast geef ik een hoge prioriteit aan uw tevredenheid van de te verlenen diensten.

  • eerlijke en correcte prijzen

Ik maak u graag, zonder verplichting, een gratis offerte. Ik kom bij u ter plaatse, overloop en bespreek samen met u uw wensen en maak een gedetalileerde prijsofferte.

  • van advies tot afwerking

Voor het aanleggen, renoveren of herstellen van uw sanitaire installaties en centrale verwarming kan u bij mij terecht, van advies tot afwerking.